Tarinamme

Tarinamme juurtaa henkilökohtaisiin kokemuksiin, jotka edesauttoivat yrityksen perustamisessa. Kaikki alkoi eräästä illasta, jolloin koitin epätoivoisesti saada puhelimen latautumaan kaapelilla mutta tuloksetta. Kaapelia vaihtamallakin puhelin ei suostunut latautumaan. Viimeisenä vaihtoehtona muistan lahjaksi saadun QI-laturin, joka oli unohtunut täysin avaamattomana kaappiin.

Asetan QI:n adapterin pistokkeeseen ja sormet ristissä asetan puhelimen sen päälle. “Tsädäm!” – Se latautuu. Isoin kysymys, jota aloin ensimmäisen käyttöviikon jälkeen ajattelemaan oli se, että miksi en aikaisemmin hoksannut käyttää tätä täyspäiväisesti?

Ei enää rikkinäisiä kaapeleita ja piuhan liittelyjä. Yksinkertaisesti vain annan laitteen levätä ja latautua paikallaan.

Tämän lahjan ansiosta perustin Piuhattoman ja uskon, että moni muukin voi kokea saman helppouden sen käytöstä. Tuotteet on testattuja ja sertifioituja käytettäväksi Euroopassa. Valmistutamme laitteet yhdessä kumppaniemme kanssa ja pyrimme olemaan kilpailukykyisin verkkokauppa tällä saralla.

Tervetuloa langattomaan elämään! 🙂